Відбувся ІІ (міський) тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2020». Номінація «Образотворче мистецтво»

З 27 по 31 січня 2020 року в гімназії № 179 Голосіївського району проходив ІІ (міський) тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2020» у номінації «Образотворче мистецтво».
У Конкурсі взяли участь десять креативних педагогів образотворчого мистецтва закладів загальної середньої освіти міста Києва. Учасники продемонстрували педагогічну майстерність у таких випробуваннях, як тестування з фахової компетентності та розробка методичного практикуму, захист авторських творчих проєктів, практична робота з фаху. Однак основним випробуванням для конкурсантів був і залишається урок.
Гарні поради для успішного виконання конкурсних випробувань надав учасницям голова журі Михалевич Віктор Вадимович. Його заступниця, Стрельцова Світлана Вікторівна, переможниця ІІ туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2015», поділилась власним досвідом та надихнула конкурсанток на переможні результати.
Номінація «Образотворче мистецтво» згуртувала творчих учителів, які долучають дітей до світу культури та мистецтва. Вони продемонстрували не лише методичну грамотність, а й художні (фахові) вміння.
За результатами змагань журі визначило переможницю – Стеценко Ірину Василівну, учителя НВК «Домінанта» Дніпровського району.
Почесні друге та третє місця, ставши лауреатами конкурсу, посіли: Гула Юлія Іванівна, учитель спеціалізованої школи № 302 Дарницького району та Краснощок Катерина Павлівна, учитель гімназії № 59 імені О.М.Бойченка Голосіївського району.
Дякуємо учасницям за активну участь у Конкурсі та бажаємо творчих злетів і омріяних професійних перемог!
Фотозвіт

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*