Конкурс юних дизайнерів «Ситцева рапсодія» для учнів 7—11-х класів і вчителів трудового навчання

30 листопада 2018 року на базі Київського вищого професійного училища швейного та перукарського мистецтва було проведено конкурс юних дизайнерів «Ситцева Рапсодія» на тему: «Ретро ХХ століття». У змаганні взяли участь учні 7—11-х класів спільно зі своїми вчителями трудового навчання.
Конкурс складався з 2-х етапів: І етап проводився в загальноосвітніх навчальних закладах. Учасники мали створити ескіз моделі, дібравши до неї відповідно до тематики конкурсу «Ретро ХХ століття» девіз та назву.
Напередодні проведення ІІ етапу викладачі училища провели для учасників конкурсу майстер-клас із драпірування одягу, а також навчання з дефілювання для демонстраторів одягу.
ІІ етап складався з 2-х частин. Перша мала назву «Юний дизайнер», тут учасники змагання за 45 хв. мали втілити ескізний задум у матеріалі методом драпірування. Друга частина – «Сценічний образ» – передбачала показ на подіумі розроблених моделей одягу в ансамблі із зачіскою, макіяжем, взуттям та аксесуарами. 22 учениці представили власноруч розроблені моделі одягу, які продемонстрували учні-моделі.
Гран-прі конкурсу отримала учениця СЗШ №243 Анна Коберник (учитель трудового навчання Ходзицька І.Ю.).
І місце посіла Маргарита Ларіна, учениця СЗШ №243 (учитель трудового навчання Ходзицька І.Ю.).
ІІ місце присудили Владиславі Мартиненко (школа №71), Анастасії Мельник (школа №243), Дар’ї Метревелі (школа №71), Софії Павліш (школа №243);
ІІІ місце посіли Андріана Тесленко (школа №46), Олена Гордіна (школа №93), Софія Борухіна (школа №46).
Усі учасники конкурсу отримали грамоти і подарунки.
Висловлюємо щиру вдячність директору училища Горбатюк Наталії Аркадіївні, викладачам та студентам за чудову організацію змагання, а ще – за створення під час конкурсу святкової атмосфери.
Фотозвіт про перебіг конкурсу підготувала Рак Л.М., методист трудового навчання НМЦ природничо-математичної освіти ІППО КУ імені Бориса Грінченка.
Відео на сайті училища
Фотозвіт

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*