Семінар «Виховання в учнів свідомого ставлення до свого здоров’я як найвищої соціальної цінності»

27 березня 2018 року в СЗШ №313 Деснянського району проведено семінар для класних керівників (зі стажем роботи до 5 років) «Виховання в учнів свідомого ставлення до свого здоров’я як найвищої соціальної цінності».
Учасники заходу розглянули актуальні проблеми, пов’язані з фізичним здоров’ям школярів, ознайомились із системою роботи з формування здорового способу життя учнів ЗНЗ Деснянського району. Лікар – санолог Київського міського центру «Здоров’я», кандидат медичних наук В.С.Лозинський розповів про сучасні методи виховання в учнів свідомого ставлення до свого здоров’я. М.В.Тимончук, інструктор Інституту Управління державної охорони України при Київському національному університеті імені Тараса Шевченка, провів практичне заняття з надання першої медичної допомоги.
Г.В.Лінчевська. Актуальні проблеми фізичного здоров’я школярів: презентація виступу
Н.В.Макаревич. Система формування здорового способу життя в закладах освіти Деснянського району міста Києва: презентація виступу
Н.В.Печерна. Реалізація наскрізної змістовної лінії освітніх програм «Здоров’я і безпека»: презентація виступу
Н.В.Ніколаєнко. Здоров’я – найбільша цінність людини: презентація виступу
М.В.Тимончук. Надання першої медичної допомоги: презентація виступу
Методичні рекомендації МОН України «Щодо проведення уроків та виховних заходів у закладах освіти з питань уникнення ураження мінами і вибухонебезпечними предметами»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*