Всеукраїнський конкурс «Ерудит»

Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти» спільно з Всеукраїнською громадською організацією інвалідів «Українське товариство глухих» оголошують Всеукраїнський конкурс «Ерудит» серед учнів 12-х класів спеціальних загальноосвітніх навчальних закладів для дітей глухих та зі зниженим слухом. Мета Конкурсу – соціалізація та інтеграція в середовище дітей з особливими потребами, виявлення обдарованих учнів спеціальних загальноосвітніх шкіл і стимулювання їх до здобуття вищої освіти.
Конкурс проводиться у два етапи: І (шкільний) – з 13 до 31 березня, ІІ (Всеукраїнський) – 19 квітня 2017 року.
Звіти про проведення I етапу та заявки на участь переможців у II (Всеукраїнському) етапі Конкурсу просимо подати в електронному вигляді до 1 квітня 2017 року до Інституту післядипломної педагогічної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка (i.korniienko@kubg.edu.ua).
Положення про Всеукраїнський конкурс «Ерудит» серед учнів 12-х класів спеціальних загальноосвітніх навчальних закладів (шкіл-інтернатів) для дітей глухих та зі зниженим слухом
Наказ Міністерства освіти і науки України від 31.01.2017 р. №145 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу «Ерудит» серед учнів 12-х класів спеціальних загальноосвітніх навчальних закладів (шкіл-інтернатів) для дітей глухих та зі зниженим слухом у 2017 році»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*