ХVІ Всеукраїнський конкурс учнівської творчості

«Завдяки історичній пам’яті людина стає особистістю,
народ – нацією, країна – державою!»
М. Грушевський

konkurs_uchnivskoji_tvorchostiРозпочався ХVІ Всеукраїнський конкурс учнівської творчості в номінаціях «Література» та «Історія України і державотворення». Він проводиться під гаслом «Об’єднаймося ж, брати мої!» і присвячений 100-річчю утворення Української Центральної Ради та проголошення Української Народної Республіки. До розгляду в Конкурсі приймаються матеріали на тему: «Вітчизна – це не хтось і десь, Я – теж Вітчизна.» (І. Світличний), які раніше не подавалися до участі в інших наукових і творчих конкурсах. Творчі роботи з літератури можуть бути різноманітними за жанром, конкурсні роботи з історії мають носити дослідницький характер з обов’язковим залученням оригінальних джерел (джерела усної історії, архівні матеріали, матеріали періодики, мемуари, щоденники, кіно-фотодокументи тощо). Конкурсна робота має виявити здатність учня самостійно осмислити проблему з обраної теми, творчо та критично її дослідити, зібрати, систематизувати й проаналізувати джерела та літературу, сформулювати висновки.
Лист Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» Міністерства освіти і науки України від 01.11.2016 р. №2.1/10-2637 «Про проведення ХVІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості»
Наказ Департаменту освіти і науки, молоді та спорту від 16.11.2016 р. №911 «Про проведення І-ІІІ етапів ХVІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості у 2016/2017 навчальному році»
Заявка на участь у ХVІ Всеукраїнському конкурсі учнівської творчості, (номінація «Історія України і державотворення», номінація «Література»)
Наказ Департаменту освіти і науки, молоді та спорту від 06.03.2017 р. №182 «Про підсумки ІІІ (міського) етапу ХVІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості у 2016/2017 навчальному році»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*