Семінар для вчителів біології з питань використання в навчальному процесі інформаційних технологій

11 листопада 2016 року в ІППО Київського університету імені Бориса Грінченка відбувся семінар для вчителів біології «Використання інформаційних технологій для формування ключових і предметних компетенцій у викладанні біології та екології».
У заході взяли участь учителі біології, які активно використовують у навчальному процесі інформаційні технології та мультимедійні електронні навчальні засоби.
Виступ керівника Міжнародної природознавчої гри «Геліантус», кандидата біологічних наук, Заслуженого вчителя України Р.В.Шаламова був присвячений аналізу компетентнісних складових завдань Міжнародної природознавчої гри «Геліантус», а також питанням організації конкурсу фахової майстерності «Геліантус-учитель».
У доповіді наукового співробітника лабораторії хімічної, біологічної та фізичної освіти Інституту педагогіки НАПН України О.Г.Козленка йшлося про складники предметної компетентності та компетентнісно орієнтовані завдання. Науковець провів анкетування учасників та надав їм зразки для створення типових завдань.
О.Г.Козленко. Складники предметної компетентності та компетентнісно орієнтовані завдання: презентація
Р.В.Шаламов. Міжнародна природознавча гра «Геліантус»: презентація
Сайт гри «Геліантус»
Лист Міністерства освіти і науки України від 01.07.2016 №1/9-334 «Про підсумки проведення II конкурсу «Геліантус—учитель» та проведення конкурсу «Геліантус—учитель» у 2017 р.»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*