Дискусійний майданчик вчителів географії

23 серпня 2023 року відбулася конференція вчителів географії міста Києва в рамках серпневого освітнього форуму «Столична освіта: якість в умовах воєнного стану». Захід відбувся в актовій залі гімназії № 315. Всі виступи та обговорення були присвячені питанню забезпечення якісного навчання географії в новому навчальному році.

Ніна Чанцева, старша викладачка кафедри природничо-математичної освіти і технологій Інституту післядипломної освіти Університету Грінченка звернула увагу на актуальні питання, що впливають на якість освіти учнів: як залежить успішність від кількості годин навчання в школі, грошові витрати на дитину, кількість дітей в класі.

Галина Карпюк, методистка УЦОЯО розкрила основні аспекти моніторингу якості шкільної географічної освіти. Звернула увагу на основні форми оцінювання якості освіти в повній загальній середній освіті.

Микола Косарєв, керівник проєктів Інституту передових технологій та Вікторія Лепетюк, кандидатка географічних наук, ДВП «Картографія» ознайомили вчителів з осучасненими картографічними джерелами інформації для шкільного курсу географії.

Н. Чанцева. Актуальні питання якості шкільної географічної освіти: презентація
Г. Карпюк. Основні аспекти моніторингу якості шкільної географічної освіти: презентація
Фото

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*