Дискусійний майданчик асистентів вчителів закладів загальної середньої освіти

23 серпня 2023 року в Інституті післядипломної освіти Університету Грінченка відбувся дискусійний майданчик асистентів вчителів закладів загальної середньої освіти у рамках освітнього форуму «Столична освіта: якість в умовах воєнного часу». На заході обговорили законодавчі аспекти організації інклюзивного навчання у 2023-2024 навчальному році, спікером виступила Аліна Трейтяк, методистка Ресурсного центру підтримки інклюзивної освіти.

Питання командної взаємодії та підтримки під час організації інклюзивного навчання у закладі освіти порушила Наталія Заєркова, завідувачка Ресурсного центру.

Також учасники мали змогу ознайомитися з досвідом роботи Центру комплексної реабілітації для дітей та молоді з інвалідністю Оболонського району міста Києва, про що розповідала його керівниця Оксана Корольова та отримали практичні поради від ерготерапевта цього ж Центру – Наталії Стадніченко.

Досвідом співпраці з батьками та педагогами поділилась директорка інклюзивно-ресурсного центру № 2 Дарницького району – Надія Швець.

Дякуємо учасникам за активність та бажання спілкуватися!

Центр комплексної реабілітації для дітей та молоді з інвалідністю Оболонського району
Інклюзивно-ресурсний центр № 2 Дарницького району

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*