Дискусійний майданчик учителів трудового навчання і технологій

22 серпня 2023 року на базі СШ № 181 Печерського району м. Києва відбулася серпнева зустріч вчителів трудового навчання і технологій в рамках освітнього форуму 2023 «Столична освіта: якість в умовах воєнного часу».

Під час форуму обговорили напрями роботи на 2023/2024 навчальний рік для забезпечення якісної технологічної освіти в сучасних умовах та порушили питання про якість роботи вчителя та необхідність професійного зростання в складних умовах сьогодення.

Модераторами виступили Людмила Рак, методистка НМЦ професійного розвитку педагогічних працівників та Сергій Назаров, старший викладач кафедри природничо-математичної освіти і технологій Iнституту післядипломної освіти Університету Грінченка. Учасники заходу мали змогу долучитися до активного обговорення під час панельної дискусії «Як забезпечити якість технологічної освіти в сучасних умовах».

Родзинкою заходу стали виступи педагогів-новаторів Оксани Кириченко, вчительки школи № 232 Деснянського району та Василя Чхало, вчителя ЗОШ № 243 Подільського району, які поділилися власним досвідом роботи із забезпечення якісного навчання учнів.

Методичні матеріали
Фото

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*