Дискусійний майданчик педагогічних працівників ЗДО

22 серпня 2023 року на базі закладу дошкільної освіти № 243 Дніпровського району міста Києва (директор – Вероніка Шапошникова) кафедрою дошкільної та початкової освіти Інституту післядипломної освіти Університету Грінченка (модератори – Алла Гончаренко, Людмила Меленець) проведено серпневу педагогічну студію для керівників та педагогічних працівників ЗДО в рамках освітнього форуму «Столична освіта: якість в умовах воєнного часу».

Досвідом роботи щодо педагогічних акцентів освітнього простору закладу дошкільної освіти в умовах воєнного часу поділилася Ольга Александрова, вихователь-методист ЗДО № 17 Солом’янського району.

Про безпечний та цікавий простір укриття для пізнавально-ігрової діяльності дітей в умовах збройної агресії розповіла Леся Братанова, директор ЗДО № 532 Святошинського району.

Чому якісна дошкільна освіта – це основа життєшляху дитини пояснила Олена Ніжнік, директор ЗДО № 674 Святошинського району.

Свої ідеї про те, як перетворити безпечне укриття в цікавий планетарій донесла учасникам студії Олена Цетковська, вихователь-методист ЗДО № 762 Солом’янського району.

Учасники секції дійшли спільної думки, що війна вплинула на якість дошкільної освіти та попри освітні та психологічні втрати освітяни завершили найважчий в історії навчальний рік, здатні та готові долати освітні перешкоди.

О. Ніжнік. Управління якістю освітнього процесу в закладі дошкільної освіти: презентація
Фото

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*