Дискусійний майданчик учителів початкових класів

23 серпня 2023 року в межах освітнього форуму «Столична освіта: якість в умовах воєнного стану» на базі початкової школи І ступеня № 310 «Творчість» Солом’янського району відбувся дискусійний майданчик учителів початкової школи. Модератором заходу виступила Олена Полякова, старша викладачка кафедри дошкільної та початкової освіти Інституту післядипломної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка.

Оксана Барбазюк, директорка початкової школи І ступеня № 310 «Творчість» поділилася досвідом роботи закладу, щодо якості початкової освіти в умовах війни. Також були розглянуті актуальні питання психологічного супроводу навчально-виховного процесу в початковій школі.

Як зберегти внутрішній ресурс всіх учасників освітнього процесу в умовах сучасних загроз і викликів? Як забезпечити якість освіти в умовах війни? Про це розповіли Людмила Константинова, вчителька початкових класів спеціалізованої школи № 185 ім. Володимира Вернадського та Євгенія Гінзбург, вчителька початкових класів навчально-виховного комплексу «Школа І-ІІ ступенів – ліцей «Управлінські технології» № 240 «Соціум». У процесі дискусії «Як Ви досягаєте якості своєї професійної діяльності?» педагоги мали змогу обмінятися практичним досвідом та власними здобутками.

Дякуємо всім учасникам освітнього форуму, бажаємо наснаги, миру та перемоги!

О. Барбазюк, Л. Єгорова, Т. Савченко. Якість освіти в умовах сьогодення: презентація
Л. Константинова. Як зберегти внутрішній ресурс всіх учасників освітнього процесу в умовах сучасних загроз і викликів: презентація

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*