Навчально-практичний тренінг «Лялька як персона: педагогічний підхід для соціального і психологічного розвитку дитини»

23-24 червня 2016 року Науково-методичним центром інклюзивної освіти ІППО КУ імені Бориса Грінченка був проведений навчально-практичний тренінг «Лялька як персона: педагогічний підхід для соціального і психологічного розвитку дитини» для представників 10-ти ДНЗ міста Києва. Захід відбувся за підтримки Українського фонду соціальних інвестицій (УФСІ) та Всеукраїнського фонду «Крок за кроком».
Методика «Лялька як персона» – це творча, інтерактивна методика, що використовується у всьому світі у роботі з дітьми і дорослими для подолання стереотипів і упереджень. Ця методика допомагає розвивати життєві навички, самооцінку, повагу до багатоманітності, навички вирішення проблем, та емоційну грамотність.
Методика «Лялька як персона» може використовуватися працівниками ДНЗ та соціальними працівниками з дітьми дошкільного віку.
У наступному навчальному році заплановано проведення заходів для працівників ще 20-ти дошкільних навчальних закладів Києва.
Короткий опис тренінгового модуля «Ляльки-персони: педагогічний підхід для соціального і психологічного розвитку дитини»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*