Аксененко Іван Ігорович: переможець ІІ (міського) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року–2017» у номінації «Біологія»

Аксененко Іван Ігорович, учитель середньої загальноосвітньої школи №190, став переможцем ІІ (міського) етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2017» у номінації «Біологія».
Перемога для Івана Ігоровича була і несподіваною, і бажаною! Цього року були й нові конкурсні випробування, які виявились нелегкими, але поруч були колеги, які допомагали та підтримували.
Майстер-клас учителя «Методологія конструювання, перевірки та аналізу тестів з використанням ІКТ», присвячений застосуванню сучасних інформаційних технологій, комп’ютерних програмних засобів навчання, сподобався і журі, і конкурсантам.
Іван Ігорович щодня працює зі своїми учнями спокійно та впевнено, намагаючись прислухатися до думки кожного, підтримує зацікавленість учнів, проводить на уроках біологічні експерименти, використовує демонстрації дослідів при поясненні тем.
Тема конкурсного уроку «Серцевий цикл. Робота серця» включала лабораторне дослідження з фізичними навантаженнями. Виконувати вправи із таким завзятим учителем учням було цікаво, і вони із задоволенням демонстрували активність, вивчаючи серцево-судинну систему.
На уроці Іван Ігорович активно використовував інноваційні методи й технології, нестандартні форми роботи, спонукав учнів продукувати оригінальні ідеї.
Тема навчального проекту була наближеною до практики: «Аквапоніка – розведення риб і рослин як модель штучної екосистеми». Проект сприяв поглибленню знань про роль біологічних наук у формуванні сучасної природничої картини світу. Учасники здобули навички роботи в різновікових групах, змогли не лише навчитися самі, але й навчити один одного, виробили вміння оцінювати свою діяльність.
Вітаємо Івана Ігоровича із перемогою!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*