Відбувся ІІІ (міський) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізики

11 лютого 2024 року в Київській інженерній гімназії Дарницького району відбувся ІІІ (міський) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізики. У змаганні брали участь учні 8-11 класів з міста Києва та Українського фізико-математичного ліцею Київського національного університету імені Т.Г.Шевченка. Діти мали можливість продемонструвати свої знання та вміння розв’язувати фізичні задачі. Загалом, учасникам було запропоновано розв’язати п’ять задач теоретичного туру і одну задачу експериментального туру. Пакет завдань був розроблений колективом викладачів з міста Дніпра. Ними були запропоновані цікаві, оригінальні, різноманітні за навчальними темами та рівнем складності завдання, які дали змогу виявити найсильніших учнів.

Умови завдань: 8 клас, 9 клас, 10 клас, 11 клас

Попередні результати:
м. Київ: 8 клас, 9 клас, 10 клас, 11 клас
УФМЛ КНУ: 8 клас, 9 клас, 10 клас, 11 клас

Для забезпечення комфортних умов під час змагань були залучені понад 20 членів оргкомітету, до якого увійшли вчителі фізики Дарницького району, адміністрація та педагогічні працівники Київської інженерної гімназії. Об’єктивну та неупереджену перевірку 250 робіт забезпечили понад 30 членів журі. До складу журі увійшли найдосвідченіші вчителі міста Києва та Українського фізико-математичного ліцею, викладачі та студенти Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Організатори змагань висловлюють щирі слова подяки усім, хто брав участь в організації і проведенні олімпіади, яка сприяла популяризації предмета та заохоченню дітей до подальшого вивчення фізики.

Більш детально про перебіг змагань можна дізнатися на сайті https://phys.weblium.site/phys-olymp-24

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*