Завершився конкурс «Учитель року-2024» у номінації «Географія»

З 29 січня по 2 лютого 2024 року в гімназії № 315 проходив міський етап Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2024» в номінації «Географія». У конкурсі взяли участь 11 талановитих учителів географії міста Києва. За рішенням журі переможцем конкурсу стала Надія Кравчук, учитель СШ № 53 Шевченківського району. Друге місце посіла Олена Єгорова, вчитель НВК «МАУП» Голосіївського району, третє – Оксана Ворона, учитель СЗШ № 282 Деснянського району.

Вітаємо переможців конкурсу із заслуженою перемогою!

Велика подяка всім конкурсантам, які виявили бажання та сміливість пройти випробування конкурсом «Учитель року» і продемонстрували при цьому свою наполегливість, креативність, творчість. Бажаємо подальших успіхів та нових досягнень на педагогічній ниві у вихованні молодого покоління.

Оргкомітет конкурсу висловлює щиру вдячність педагогічному колективу гімназії № 315, зокрема її директору Олександру Бірюку, за організацію та створення чудових комфортних умов для проведення змагань «Учитель року – 2024» у номінації «Географія». Ваша підтримка та гостинність стали ключовими елементами успішного перебігу конкурсу.

Дякуємо за зону комфорту у вашій гімназії, теплий прийом, атмосферу творчості та відданість ідеї підтримки освіти та вчителів!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*