Тренінгова програма для закладів освіти

Інститут післядипломної освіти Університету Грінченка спільно з Київським центром стресостійкості Департаменту соціальної політики КМДА пропонує очні тренінги «Формування навичок життєстійкості, самодопомоги та допомоги ближньому у стресових ситуаціях» за програмою Israel Trauma Coalition (Ізраїльської Коаліції по роботі з Травмою), які проводяться психологами-тренерами центру на базі закладу освіти.

Формування навичок долання та стресостійкості є не тільки корисними у воєнний час, а й доречними у повсякденному житті, коли можливості надання психологічної допомоги обмежені і людина повинна самотужки вправлятися зі своїми стресовими станами. Також ця програма розрахована на формування автоматичних реакцій при ймовірній або явній загрозі життю; допомозі ближньому та створенню системи соціально-психологічної допомоги та самодопомоги та запобігання вигоранню.

Тривалість тренінгової програми – 2 дні (по 3 години), по завершенню навчання всі учасники отримають сертифікати про підвищення кваліфікації на 10 годин, час проведення корегується під розклад закладу освіти.

Детальнішу інформацію, а також замовити виїзд психолога-тренера можна за телефоном +38 (097) 294-08-73 – навчальний відділ ІПО.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*