Стартував конкурс «Учитель року-2024» у номінації «Фізика»

Сьогодні відбувся перший день роботи конкурсу «Учитель року-2024» в номінації «Фізика». За участі 12 видатних вчителів фізики міста Києва відбулись захоплюючі випробування, спрямовані на виявлення професійних навичок та знань учасників.

Формат першого випробування «Тест» – дистанційний. Текст завдання розподілявся на два блоки:

І блок включав завдання з вибором однієї правильної відповіді. Учасникам було запропоновано 20 питань, які вимагали глибокого розуміння предмета та логічного мислення.

ІІ блок складався з тестів відкритої форми, де конкурсанти мали можливість продемонструвати свої навички розв’язання фізичних задач олімпіадного рівня. Додатково, учасники відповідали на завдання з психології та педагогіки, що вказує на комплексний підхід до визначення кращих вчителів.

Зараз журі ретельно аналізує та оцінює відповіді учасників, щоб визначити тих, хто вийшов на передові позиції конкурсу. Незабаром ми поділимося результатами та враженнями від цього захоплюючого дня.

Перебіг змагань висвітлюється на сторінках сайту https://phys.weblium.site. Запрошуємо ознайомитися більш детально з конкурсантами, членами журі, програмою конкурсу, завданнями тощо.

Програма конкурсу «Учитель року-2024» у номінації «Фізика»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*