Дискусійний майданчик вчителів біології

22 серпня 2023 року в новому приміщенні Науково-дослідницької школи «Базис» відбулась традиційна серпнева зустріч вчителів біології. На дискусійному майданчику Освітнього форуму «Столична освіта: якість в умовах воєнного стану» учасники мали можливість поділитися своїми думками, переконаннями та практичним досвідом з питань якості біологічної освіти.

Старший викладач кафедри природничо-математичної освіти та технологій Інституту післядипломної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка Воробей Світлана наголосила на наявних проблемах якості освіти та ознайомила з переліком потенційних механізмів подолання навчальних втрат.

Цікаво представила свій досвід у діяльнісній частині вивчення біології та збереження ресурсу всіх учасників освітнього процесу вчитель біології НВК № 141 «ОРТ» Бєлікова Тетяна.

Євдокименко Олексій, вчитель біології Романо-германської гімназії № 123, продемонстрував методики, які допоможуть захопити увагу учнів під час підготовки до олімпіад та конкурсів.

Яковенко Ганна, вчитель біології гімназії біотехнологій № 177, ознайомила з методикою високоякісної підготовки учнів, яка була розроблена в гімназії та продемонструвала своє бачення методу «шпаргалок».

Сучасний учитель Науково-дослідницької школи «Базис» Богдан Тарговський розповів присутнім про ефективне використання соціальних мереж, новітніх методик утримання уваги та необхідність постійного пошуку нових електронних інструментів для навчання учнів та подолання навчальних втрат.

Після виступів спікерів виникали жваві дискусії між вчителями та обмін думками.

Корисні посилання для вчителів біології

Фото

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*