V Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція «Реалізація в дошкільній та початковій освіті принципів демократії: зваженість, обізнаність, досвід»

15 вересня 2022 року кафедра дошкільної та початкової освіти Інституту післядипломної освіти Київського столичного університету імені Бориса Грінченка проводить V Всеукраїнську науково-практичну інтернет-конференцію «Реалізація в дошкільній та початковій освіті принципів демократії: зваженість, обізнаність, досвід».

Мета конференції – об’єднання зусиль педагогічної та громадської спільнот задля обміну науково-практичним досвідом роботи з питань організації дошкільної та початкової освіти на засадах взаєморозуміння, співробітництва, захисту прав та свобод; поширення освітніх стратегій, спрямованих на оволодіння дітьми універсальними цінностями та моделями поведінки, що складають основу культури світу.

До участі в конференції запрошуються наукові, науково-педагогічні, педагогічні працівники, студенти, магістранти, аспіранти, докторанти, методисти, викладачі закладів післядипломної та вищої освіти, інші зацікавлені особи. До 10 вересня 2022 року потенційні учасники заходу мають надіслати на електронну адресу оргкомітету (kmpdpo.ippo@kubg.edu.ua) тези доповіді (форма подання – в Інформаційному листі).

Інформаційний лист
Програма V Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції
Матеріали конференції

2 Responses to V Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція «Реалізація в дошкільній та початковій освіті принципів демократії: зваженість, обізнаність, досвід»

  1. Avatar Наталія сказав:

    Добрий день! Працюю вихователем в дошкільному закладі 22 років.Цікаво почути освітянську спільноту,щодо думки сучасності в дошкільному вихованні. Якщо конференція буде онлайн, рада буду зустрічі.

    • Avatar Людмила Меленець сказав:

      Пані Наталіє, дякуємо за проявлений інтерес, просимо знайомитися з матеріалами на сторінці конференції!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*