Методична панорама для керівників РМО та учителів трудового навчання

11 грудня 2019 року в спеціалізованій школі № 250 Деснянського району відбулася методична панорама, у роботі якої взяли участь керівники РМО та вчителі трудового навчання шкіл столиці. Захід підготували і провели досвідчені вчителі-методисти трудового навчання СШ № 250 — Висовень Тетяна Григорівна і Білий Олександр Федорович.
Під час майстер-класу «Робота з дротом. Виготовлення квітів у техніці «гантель» та з бісеру» учителі поділилися досвідом роботи у класах, які не поділяються на групи дівчат і хлопців; особливостями виготовлення виробів у техніці «гантель» з використанням дроту, ниток і бісеру; ознайомилися з принципом роботи пристрою (спінер) для швидкого нанизування бісеру, власноруч сконструйованим і виготовленим Білим Олександром Федоровичем.
Учасники заходу отримали практичні навички виготовлення квітів в техніці «ганутель», а також відпрацювали прийоми використання спінера для швидкого нанизування бісеру.
Захід організовано методистом НМЦ координації методичної роботи та освітніх вимірювань Інституту післядипломної педагогічної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка Рак Л.М. спільно з учителями-методистами трудового навчання Висовень Т.Г., Білий О.Ф.
Презентація заходу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*