Майстер-клас для керівників РМО та учителів трудового навчання

19 листопада 2019 року в спеціалізованій школі № 16 Оболонського району відбувся майстер-клас «Декорування тканини акриловими фарбами» для керівників РМО та вчителів трудового навчання шкіл столиці. Майстер-клас провела досвідчена і талановита вчителька трудового навчання спеціалізованої школи № 16 Олена Романівна Ветрова, яка поділилася власними розробками та продемонструвала виготовлені власноруч вироби, декоровані акриловими фарбами.
Олена Романівна ознайомила учасників майстер-класу з технологією вільного розпису тканин та предметів інтер’єру акриловими фарбами, з матеріалами, інструментами та пристосуваннями для виконання таких видів робіт та особливостями догляду за виробами, оздобленими акриловими фарбами. Під час практичної роботи кожен учасник не тільки здобув нові знання, а ще й отримав практичні навички з розпису тканини та виготовив чудові вироби.
Захід організовано методистом НМЦ координації методичної роботи та освітніх вимірювань Інституту післядипломної педагогічної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка Рак Л.М. спільно з керівником РМО учителів трудового навчання Оболонського району Потьомкіною Н.І.
Презентація заходу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*