Зустріч учителів із письменницею Ірен Роздобудько

21 жовтня 2016 року вчителі української мови та літератури, які підвищують кваліфікацію в ІППО Київського університету імені Бориса Грінченка, зустрілися з українською журналісткою, письменницею, сценаристкою, поетесою Ірен Роздобудько. Модераторами заходу стали українська письменниця, перекладачка, член Спілки письменників України, член Асоціації українських письменників Леся Воронина та співзасновник видавництва «Нора-Друк» Микола Кравченко.
Завороживши присутніх розповіддю про свій новий роман «Тут і тепер», Ірен Роздобудько порадила, як заохотити учнів до читання книжок.
Вікіпедія: Ірен Роздобудько
Видавництво «Нора-Друк»: читати початок книжки
Ірен Роздобудько та її твори на сайті «Українська література»: Електронна бібліотека
Леся Воронина: сміливий не той, хто декларує свою сміливість
Фотогалерея
Довідково про роман «Тут і тепер»
Чотири подруги — головні героїні нового роману Ірен Роздобудько — вирішують жити тут і тепер, не очікуючи на те, що їм будуть подаровані інші часи.
Колись давно на запитання «Чого б ви хотіли для себе після того, як ваше доросле життя стане штучним, втратить свіжість і справжність?» кожна з них відповіла по-своєму: смерті, слави, свободи… Тоді вони не знали, що коли життя наблизить їх до цих понять впритул, вони зрозуміють: немає нічого важливішого, ніж рятувати від смерті інших, слава не замінить справжньої любові, а абсолютна свобода часом межує з егоїзмом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*