Стартують I (шкільний) та II (районний) етапи Всеукраїнських та київських міських учнівських олімпіад з навчальних предметів

З 3 жовтня 2016 року стартує I (шкільний), а з 1 листопада – II (районний) етап Всеукраїнських та київських міських учнівських олімпіад з навчальних предметів серед учнів 6-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів м.Києва. Запрошуємо школярів узяти участь у цих престижних в Україні інтелектуальних змаганнях. Зичимо всім учасникам учнівських олімпіад успіхів і перемог!
Положення про Всеукраїнські учнівські олімпіади з базових і спеціальних дисциплін, турніри, конкурси-захисти науково-дослідницьких робіт та конкурси фахової майстерності
Наказ МОН України від 19 серпня 2016 року №1006 «Про проведення Всеукраїнських учнівських олімпіад і турнірів з навчальних предметів у 2016/2017 навчальному році»
Наказ Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) від 13 вересня 2016 року №758 «Про проведення I (шкільного) та II (районного) етапів Всеукраїнських та київських міських учнівських олімпіад з навчальних предметів у 2016/2017 навчальному році»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*