Ляшенко Анна Миколаївна: переможець ІІ (міського) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року–2017» у номінації «Початкова освіта»

Ляшенко Анна Миколаївна, учитель початкових класів спеціалізованого навчально-виховного комплексу «Деснянка» з поглибленим вивченням англійської мови, стала переможницею ІІ (міського) етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2017».
Беручи участь у конкурсі, вона актуалізувала своє педагогічне кредо: «Не важлива кількість зроблених кроків, важлива мета, з якою ти йдеш…». Найцікавішим для себе вона вважає здобуття нових знань і досвіду.
Майстер-клас Анни Миколаївни «Використання технологій латерального мислення у початковій школі» був яскравим, надихав енергією та креативністю. Вона презентувала технологію роботи «Шість капелюхів мислення» Едварда де Боно, вміло залучила учасників майстер-класу до активної діяльності, який може бути для вчителя ключем, як зробити набагато ефективнішою розумову діяльність учнів.
Анна Миколаївна – педагог і особистість, яка надихає і пробуджує дітей до творчості, навчає в атмосфері взаємоповаги, любові й добра. Саме такі враження від її уроку-мандрівки у фантастичну Мовну країну. В процесі виконання практичних завдань діти побували і в Інтернет-кафе, і в «Поетичній світлиці», познайомилися з сім’єю Займенника, писали листа Чародію й надсилали їх «Новою поштою». А як підсумок – створили Галявину вражень, яка краще усіляких промов продемонструвала: «Всі разом посадимо дерева і квіти – проллє дощик і посіє нові знання та нові досягнення».
«Йду в ногу з часом технічного прогресу, з головою пірнаю у веб технології, але разом з тим дарую дітям тепле почуття любові, додаю впевненості та спокою, адже вони чекають на пояснення ще багатьох життєво важливих істин. Моє прагнення – безперервно вчитися, змінювати світ і себе в ньому…» – переконання молодої, але впевненої у своїх силах учительки.
Вітаємо Анну Миколаївну з перемогою та бажаємо їй успіхів у ІІІ (заключному) етапі Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2017»!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*