IV етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії

Завершився IV етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії. Цього року знавців географії гостинно приймав Волинський край. На чотири дні, з 1 по 4 квітня, Волинський обласний ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні «змінив профіль на географічний», надавши свої приміщення командам географів, що прибули на олімпіаду з різних регіонів України.

Київ представляла команда із дев’яти учнів-переможців міського етапу.

Урочисте відкриття олімпіади відбувалося у Волинському інституті післядипломної педагогічної освіти, де дружніми оплесками команди вітали одне одного, а також членів журі та організаторів.

Олімпіадні випробовування складалися з теоретичного та практичного турів. Задля безпеки, учасники олімпіади працювали в комфортному, облаштованому укритті ліцею.

Для учасників олімпіади цікаву екскурсію містом провели педагоги Волинського обласного центру національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства учнівської молоді.

Учні відкрили для себе нові сторінки історії міста Луцька та отримали позитивні емоції від подорожі в часі, відвідавши музейний простір «Окольний замок».

Оцінити переваги географічного положення замку Любарта можна було пройшовши через в’їзну вежу Луцького замку та піднявшись на його мури.

У підсумку команда міста Києва виборола п’ять призових місць.

І місцеБодня Данило, учень 9 класу ліцею «Наукова зміна» Дарницького району.

ІІІ місце:

Мислік Борис, учень 8 класу Природничо-наукового ліцею № 145 Печерського району;
Канюк Андрій, учень 9 класу Технічного ліцею Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут» Солом’янського району;
Матвієнко Ярослав, учень 9 класу Технічного ліцею Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут» Солом’янського району;
Зеленчук Дмитро, учень 10 класу Політехнічного ліцею Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут» Солом’янського району.

Усі члени команди набули досвіду, отримали нові знання й гідно пройшли всі етапи олімпіадних випробувань.

Фотоальбом

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*