Проведення ІІ (міського) туру Всеукраїнського конкурсу «Інноваційний урок фізичної культури та урок фізичної культури з елементами футболу» в 2024 році

З 06 по 25 травня 2024 року відбудеться ІІ (міський) тур Всеукраїнського конкурсу «Інноваційний урок фізичної культури та урок фізичної культури з елементами футболу».

У конкурсі можуть взяти участь учителі фізичної культури закладів загальної середньої освіти міста Києва, педагогічний стаж яких більше 5 років.

Форма проведення конкурсу: очно.

Конкурс буде проведено відповідно до наказу Департаменту освіти і науки виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 18.04.2024 № 48 «Про проведення ІІ (міського) туру Всеукраїнського конкурсу «Інноваційний урок фізичної культури та урок фізичної культури з елементами футболу» в 2024 році».

Урочисте відкриття ІІ (міського) туру відбудеться 09 травня 2024 року о 15:00 в школі І-ІІІ ступенів № 266 Дарницького району.

Для участі в конкурсі учителям необхідно зареєструватись до 05 травня 2024 року за посиланням: https://forms.gle/dux6t17GuVexkBcq5

Конкурс проводиться у два тури: І (відбірковий) – письмові / тестові завдання; ІІ тур (фінальний) – проведення практичних уроків на «Кращий інноваційний урок фізичної культури» та «Кращий урок фізичної культури з елементами футболу».

І (відбірковий) тур відбудеться 09 травня 2024 року.

Практичні уроки з фізичної культури для учасників ll (фінального) туру конкурсу відбудуться:

  • 14 травня (вівторок) «Інноваційний урок фізичної культури»;
  • 16 травня (четвер) «Урок фізичної культури з елементами футболу».

У конкурсних випробуваннях учасники продемонструють рівень знаннєвої теоретичної складової та практичні професійні компетентності.

Бажаємо успіхів на педагогічній ниві!

Правила проведення ІІ (міського) туру Всеукраїнського конкурсу «Інноваційний урок фізичної культури та урок фізичної культури з елементами футболу»

Положення про Всеукраїнський конкурс «Інноваційний урок фізичної культури та урок фізичної культури з елементами футболу»

Наказ Департаменту освіти і науки виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 18.04.2024 № 48 «Про проведення ІІ (міського) туру Всеукраїнського конкурсу «Інноваційний урок фізичної культури та урок фізичної культури з елементами футболу» в 2024 році»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*