IV етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з мови іврит та єврейської літератури

Перший день

9 квітня, у свято Рош Ходеш Нісан, розпочався фінальний етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з мови іврит та єврейської літератури у дистанційному форматі. У ньому беруть участь 14 учасників, учні 9-11 класів, члени команд з Дніпропетровської, Київської, Одеської, Харківської, Чернівецької областей та міста Києва.

З вітальним словом до учасників олімпіади звернулися Анна Грітчина, заступник директора з методичної роботи Національного центру «Мала академія наук України», кандидат педагогічних наук та Ольга Горбунова, методист відділу змісту та якості освіти Національного центру «Мала академія наук України».

Щирі вітання, найкращі побажання і корисні настанови почули учасники від голови журі Наталії Бакуліної, заступника Ради представників громадських об’єднань корінних народів, національних меншин при МОН України, кандидата педагогічних наук. Пані Наталія детально розповіла про формат завдань та терміни їх виконання, пояснила критерії оцінювання та відповіла на всі запитання учасників.

Про особливості забезпечення дистанційного формату фінального етапу олімпіади інформував Вадим Гавронський, старший викладач кафедри природничо-математичної освіти і технологій Інституту післядипломної освіти Київського столичного університету імені Бориса Грінченка.

Учасники виконували завдання у два тури.

І тур – виконання завдань з аудіювання і читання.
ІІ тур – письмова творча робота.

Другий день

10 квітня 2024 року на спільному засіданні членів журі й оргкомітету відбулося затвердження попередніх результатів IV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з мови іврит та єврейської літератури. Після оприлюднення попередніх результатів учасникам надана можливість надіслати апеляційні заяви на адресу експерта-консультанта та апелювати до результатів.

Третій день

11 квітня 2024 року на спільному засіданні членів журі й оргкомітету відбулося затвердження остаточних результатів IV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з мови іврит та єврейської літератури.

Підсумки підбиті. Настав час завершувати олімпіаду та оголошувати найкращих знавців івриту серед учнів 9-11 класів цього року.

На урочистому закритті фінального етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з мови іврит та єврейської літератури лунало багато подяк та добрих слів за невтомну працю тим, завдяки кому цей захід відбувся – співробітникам керівних державних установ та Інститутів післядипломної освіти, команді членів журі, учителям закладів освіти і, безумовно, – талановитим, наполегливим учням і їхнім батькам.

Олександра Дідур, заступник голови оргкомітету, зауважила, якщо в часи випробувань для нас і нашої Батьківщини ми приділяємо час плеканню талантів і організовуємо предметні змагання, то у нас є майбутнє. Її позицію підтримали Анна Грітчина й Ольга Горбунова і побажали учасникам рухатися вперед, здійснювати задумане, мотивації до удосконалення майстерності в різних навчальних дисциплінах.

Наталія Бакуліна, зазначила, що ми отримали спільну перемогу, всі, хто доклав зусиль, щоб олімпійський рух продовжувався, а це потужна команда дорослих. Голова журі висловила вдячність членам журі за плідну роботу, членам оргкомітету за якісну організацію, учителям за фахову майстерність і педагогічний талант, учасникам за наполегливість у досягненні мети і оголосила переможців IV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з мови іврит та єврейської літератури.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*