Конкурс «Учитель року-2024» у номінації «Фізика» завершено!

У завершальному етапі взяли участь п’ять найкращих вчителів з числа 12 талановитих конкурсантів. За рішенням авторитетного журі переможцем став Владислав Шепельський, вчитель гімназії № 315 Дарницького району.

Вітаємо Владислава із заслуженою перемогою!

Також вітаємо Сніжану Шерстюк, яка посіла друге місце, учителя ліцею № 39 імені гетьмана України Богдана Хмельницького Деснянського району, та Наталію Прозоровську, яка виборола третє місце, учителя гімназії № 136 Дніпровського району.

Остаточний розподіл призових місць став можливий лише за результатами останнього випробування «Урок». Конкурсантам було запропоновано провести в 10-х класах Технічного ліцею Дніпровського району урок на тему «Основні положення молекулярно-кінетичної теорії». Перед журі постало важке завдання – із п’яти різних, неповторних та цікавих уроків визначити найкращий.

Велика подяка всім учасникам за наполегливий і творчий внесок у розвиток освіти та популяризацію фізики серед учнів. Бажаємо переможцям подальших успіхів та нових досягнень у їхній благородній справі — вихованні майбутніх науковців та лідерів.

Оргкомітет конкурсу висловлює керівництву Технічного ліцею Дніпровського району та педагогічному колективу щиру подяку за організацію та створення чудових умов проведення змагань «Учитель року-2024» у номінації «Фізика». Ваша підтримка та гостинність стали ключовими елементами успішного перебігу конкурсу.

Дякуємо за теплий прийом, атмосферу творчості та відданість ідеї підтримки освіти та вчителів. Ваша робота сприяє зростанню нового покоління освітян та розвитку їхньої професійної культури.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*