Дискусійний майданчик педагогічних працівників дошкільної освіти

23 серпня 2023 року на базі навчально-виховного комплексу допрофесійної підготовки та технічної творчості молоді міста Києва (директор Олександр Желепа) кафедрою дошкільної та початкової освіти Інституту післядипломної освіти Університету Грінченка (модератори Галина Смольникова, Марина Шопіна) проведено захід в рамках серпневого освітнього форуму «Столична освіта: якість в умовах воєнного часу» для керівників та педагогічних працівників ЗДО.

Корисні методичні поради щодо забезпечення та супроводу освітнього процесу закладів дошкільної освіти в 2023/2024 навчальному році надала Олена Таран, методист Інституту післядипломної освіти Університету Грінченка.

Свої ідеї про те, як забезпечити ресурсність всіх учасників освітнього процесу в умовах сучасних викликів висловила Олена Курлянцева, директор ЗДО № 652 Дарницького району.

Досвідом роботи щодо специфіки ознайомлення дошкільників з об’єктами природи своєї місцевості в умовах воєнного стану поділилася Наталія Пономаренко, вихователь ЗДО № 248 Дарницького району.

Про створення психологічного комфорту в ЗДО в умовах війни наголошувала Олена Гордашевська, практичний психолог ЗДО № 98 Подільського району.

Охарактеризували якість освіти дошкільного закладу в умовах сьогодення Олена Бояковська, вихователь-методист ЗДО № 33 Святошинського району та Олена Крилюк, вихователь-методист ЗДО № 425 Солом’янського району.

Учасники форуму дійшли спільної думки, що необхідно впроваджувати нові підходи, освітні технології, методики та постійно шукати інноваційні рішення для забезпечення якісної освіти в умовах війни.

О. Курлянцева. Забезпечення ресурсності учасників освітнього процесу: презентація

Н. Пономаренко. Специфіка ознайомлення дітей з об′єктами природи своєї місцевості в умовах воєнного стану: презентація

О. Гордашевська. Створення психологічного комфорту для всіх учасників освітнього процесу в закладах дошкільної освіти в умовах війни: відео (7 хв.)

Організація освітнього процесу в умовах воєнного стану: відео (4 хв.)

О. Крилюк. Якість освіти дошкільного закладу в умовах сьогодення (з досвіду роботи ЗДО № 425 м. Києва): презентація

Фото

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*