Дискусійні майданчики вчителів математики

22-23 серпня 2023 року відбулися заходи для вчителів математики в межах освітнього форуму «Столична освіта: якість в умовах воєнного часу». Педагогів-математиків гостинно приймали ліцей «Наукова зміна» і ліцей № 208 міста Києва.

Освітяни обговорили якість математичної освіти в НУШ (модераторка – Ірина Воротникова, завідувачка кафедри природничо-математичної освіти і технологій Інституту післядипломної освіти Університету Грінченка, кандидатка педагогічних наук, доцентка) та взяли участь у майстер-класі «Використання головоломок на уроках математики в 5-6 класах НУШ» (спікери – Олена Бігдан, заступниця директора та Катерина Грищенко, вчителька математики ліцею «Наукова зміна»).

В межах круглого столу порушили питання «Як забезпечити якісну математичну освіту в умовах війни» (модераторка – Ірина Воротникова, завідувачка кафедри природничо-математичної освіти і технологій Інституту післядипломної освіти Університету Грінченка, кандидатка педагогічних наук, доцентка) та заслухали досвід Михайла Чемериса, директора ліцею № 208 міста Києва, вчителя математики на тему: «Якість математичної освіти в умовах війни: міф чи реальність».

Особливу увагу вчителі звернули на «Вимірювання якості освіти за допомогою ЗНО, НМТ» (спікерка – Людмила Гетманенко, старша викладачка кафедри природничо-математичної освіти і технологій Інституту післядипломної освіти Університету Грінченка) та «Створення умов для зростання майбутньої наукової еліти України (олімпіади, творчі конкурси, МАН)» (спікерка – Олена Герасимович, методистка НМЦ професійного розвитку педагогічних працівників Інституту післядипломної освіти Університету Грінченка).

Щиро вдячні керівництву ліцеїв за гостинність, спікерам за змістовні виступи, вчителям за активну участь та співпрацю. Чекаємо на наступних заходах!

З матеріалами заходів можна ознайомитися на сайті кафедри природничо-математичної освіти і технологій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*