ІV (фінальний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з астрономії

Третій день триває ІV (фінальний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з астрономії, який проходить у дистанційній формі. За першість у непростих змаганнях юних астрономів борються представники майже всіх областей України. Всього в заході беруть участь 31 учень 10-го та 31 учень 11-го класів. Організація та проведення заходу здійснюються за надійної підтримки та сприяння Департаменту освіти і науки Київської міської державної адміністрації та Інституту післядипломної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка.

18–19 квітня 2023 року відбулися відповідно теоретичний та практичний тури олімпіади, в регіональних центрах для учасників були створені безпечні та комфортні умови. В кожній з 29 локацій працювали відеокамери, тому оргкомітет і журі мали можливість спостерігати за роботою учасників в режимі онлайн.

20 квітня 2023 року будуть оголошені попередні результати та розглянуто розв’язки всіх задач, 21 квітня відбудеться апеляція, а о 16.00 – урочисте закриття ІV (фінального) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з астрономії та оголошення переможців.

Щиро дякуємо командам за участь і плідну роботу, бажаємо перемог та наснаги для участі у міжнародних змаганнях!!!

Перебіг змагань також висвітлюється на сайті https://phys.weblium.site

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*