Сертифікати за очні фахові майстер-класи для педагогів у березні 2023 р.

Шановні педагогічні працівники!

Інститут післядипломної освіти Університету Грінченка пропонує педагогам-учасникам очних фахових майстер-класів для вихователів закладів дошкільної освіти, вчителів початкових класів та вчителів англійської мови, які відбулися 29-31 березня 2023 року в приміщенні Інституту за адресою: просп. П. Тичини, 22-А (СШ № 81) завантажити індивідуальні сертифікати про підвищення кваліфікації.

Для завантаження сертифікату оберіть спеціальність, за якою підвищували свою кваліфікацію та знайдіть власний сертифікат у відповідній онлайн-папці.

Сертифікати педагогічних працівників приватних закладів освіти будуть доступні для завантаження після здійснення компенсації за освітні послуги.

Довідки за тел.: +38 (097) 294-08-73 – навчальний відділ ІПО.

9 Responses to Сертифікати за очні фахові майстер-класи для педагогів у березні 2023 р.

  1. Avatar Лєгусова Юлія сказав:

    Добрий день! скажить, будь ласка, де можно знайти сертифікати учасників, які були на семінарі за програмою “Весняна школа ” для вчителів історії та суспільно-гуманітарних дисциплін, який відбувся 27-29 березня 2023 року на базі Київської гімназії східних мов ?

  2. Avatar Олена сказав:

    Добрий день ☀️ Так само цікавить питання отримання сертифіката за семінар за програмою “Весняна школа ” для вчителів історії та суспільно-гуманітарних дисциплін, який відбувся 27-29 березня 2023 року на базі Київської гімназії східних мов

  3. Avatar Олена сказав:

    Добрий вечір. Те саме питання, щодо сертифікатів за курс “Весняна школа ” для вчителів історії та суспільно-гуманітарних дисциплін, який відбувся 27-29 березня 2023 року на базі Київської гімназії східних мов. Не можу знайти ((

  4. Avatar Василь Романенко сказав:

    Добрий вечір. Те саме питання, щодо сертифікатів за курс “Весняна школа ” для вчителів історії та суспільно-гуманітарних дисциплін, який відбувся 27-29 березня 2023 року на базі Київської гімназії східних мов. Не можу знайти ((

  5. Avatar Юліана Романенко сказав:

    Доброго дня. Теж саме питання цікавить.
    Цікавить питання отримання сертифіката за семінар за програмою “Весняна школа” для вчителів історії та суспільно-гуманітарних дисциплін, який відбувся 27-29 березня 2023 року на базі Київської гімназії східних мов.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*