Визначено переможців ІІ етапу ХХІІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості «Об’єднаймося ж, брати мої!»

31 січня 2023 року закінчився ІІ етап ХХІІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості «Об’єднаймося ж, брати мої!». До розгляду приймали роботи на тему «Народ мій є! Народ мій завжди буде! Ніхто не перекреслить мій народ!» у номінаціях «Література» та «Історія України і державотворення».

На Конкурс було подано 43 роботи: у номінації «Історія України і державотворення» – 6 робіт, «Література» – 37.

Журі ІІ етапу ХXІІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості під гаслом «Об’єднаймося ж, брати мої!» під час оцінювання учнівських робіт керувалися такими критеріями: проблемність, актуальність та новизна теми; оригінальність постановки проблеми; наявність джерел та літератури з проблеми; стан наукової розробки теми; структурування роботи; уміння висловлювати думку, робити висновки й узагальнення; авторська позиція; здатність збирати, систематизувати й аналізувати джерела та літературу; оформлення довідково-бібліографічного матеріалу; грамотність поданого тексту, дотримання вимог правопису; візуалізація поданого тексту (оформлення роботи).

За результатами роботи журі та згідно із протоколом № 2 від 26 січня 2023 року у номінації «Література» та протоколом № 2 від 31 січня 2023 року у номінації «Історія України і державотворення» визначено переможців:

Номінація «Історія України і державотворення»

1. Бенько, 8 клас
2. Куктенко, 8 клас
3. Літвінов, 11 клас
4. Таран, 10 клас
5. Фещенко, 10 клас

Номінація «Література»

1. Гоцуляк, 11 клас
2. Жирицька, 6 клас
3. Линник, 11 клас
4. Пшенична, 11 клас
5. Шарікадзе, 6 клас

Усім учасникам дякуємо за участь у Конкурсі й бажаємо здоров’я, творчого натхнення, підкорення нових вершин!

Розпорядження Інституту післядипломної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка від 01.02.2023 № 03-р «Про підсумки ІІ етапу ХХІІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості у 2023 навчальному році»

Дипломи переможців ІІ етапу ХХІІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*