ХХІІ Всеукраїнський конкурс учнівської творчості

«…Своє життя поклали на ваги,
І не вагались жодної хвилини.
Злякалися, спинились вороги.
І ми сьогодні маєм – Україну!»
Ольга Калина

Стартує ХХІІ Всеукраїнський конкурс учнівської творчості в номінаціях «Література» та «Історія України і державотворення».

Конкурс проводиться під гаслом «Об’єднаймося ж, брати мої!». До розгляду приймаються роботи на тему: «Народ мій є! Народ мій завжди буде! Ніхто не перекреслить мій народ!», що раніше не подавалися до участі в інших наукових і творчих конкурсах регіонального та державного рівнів.

Епіграфом до творчих робіт пропонуємо слова української поетеси Надії Гуменюк: «Наш дух не вбити, волю не зламати, за нами діти й Україна-мати і з нами воля й правда вікова!».

Учням, які виявили бажання брати участь у II етапі ХХІІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості, пропонуємо до 15 січня 2023 року зареєструватися за покликанням: https://forms.gle/UyN29EJkkyQfLQzz8 та надіслати творчі роботи електронною поштою на адресу: konkurskor@gmail.com .

У листі просимо вказати номінацію «Література» чи «Історія України і державотворення», прізвище та ім’я, район, клас і заклад освіти, у якому навчається учасник.

Лист Міністерства освіти і науки України від 15.11.2022 № 1/13928-22 «Про проведення ХХІІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості»
Реєстрація на участь у ХХІІ Всеукраїнському конкурсі учнівської творчості (номінація «Історія України і державотворення», номінація «Література»)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*