Відбувся вебінар для учителів інформатики

16 серпня 2022 року відбувся вебінар для учителів інформатики та інформаційних технологій “Модельні програми з інформатики для 5­­-6 класів ─ авторське бачення”.

Ольга Барна, викладач-методист, Заслужений працівник освіти України, кандидат педагогічних наук, доцент ознайомила педагогів із настановами щодо організації навчання інформатики у 5-6 класах за концепцією НУШ.

Навчально методичний комплект “Інформатика. 5 клас” представив його розробник – Йосиф Ривкінд, учитель-методист, Заслужений вчитель України, лауреат премії Джорджа Сороса. Також було розглянуте питання інтерактивного навчання інформатики в Новій українській школі, спікером був Ігор Завадський, доцент факультету комп’ютерних наук та кібернетики КНУ ім. Т. Шевченка, доктор фізико-математичних наук.

Знайомство з авторською модельною програмою для 5-6 класів Нової української школи з інформатики провела Оксана Пасічник, вчитель-методист, вчитель-новатор Microsoft, учасниця робочих груп з оновлення навчальних програм з інформатики та «Нова українська школа: основи стандарту освіти».

Запис вебінару

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*