XV Міжнародний конкурс з українознавства для учнів 8–11 класів ЗЗСО

У 2021/2022 навчальному році Науково-дослідний інститут українознавства Міністерства освіти і науки України проводить XV Міжнародний конкурс з українознавства для учнів 8–11 класів закладів загальної середньої освіти та учнівської молоді з інших країн.
Метою Конкурсу є залучення молоді до пізнання України й українського світу через індивідуально-пошукові форми роботи, розвиток інтелектуального потенціалу учнів на засадах українознавства. Конкурс є одним із засобів формування соціально-культурної, громадянської та лідерської компетентностей молоді.
Конкурс проводиться в два етапи: I етап (заочний) – до 20 лютого 2022 р., II етап (очний, м. Київ) – з 30 березня по 1 квітня 2022 р.
Список учасників ІІ етапу Конкурсу буде оприлюднено на сайті Науково-дослідного інституту українознавства 16 березня 2022 року за результатами рецензування науково-дослідних робіт. Переможці Конкурсу будуть визначені 1 квітня 2022 р.

Лист Директорату дошкільної, шкільної, позашкільної та інклюзивної освіти Міністерства освіти і науки України від 22.09.2021 № 4/786-21 «Про організацію та проведення XV Міжнародного конкурсу з українознавства для учнів 8-11 класів закладів загальної середньої освіти»

Інформаційний лист про XV Міжнародний конкурс з українознавства для учнів 8–11 класів закладів загальної середньої освіти

Правила проведення Конкурсу, методичні рекомендації щодо виконання та захисту науково-дослідної учнівської роботи, приклади конкурсних письмових завдань попередніх років

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*