Підвищення кваліфікації педагогів Нової української школи

З 8 листопада 2021 року Інститут післядипломної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка розпочинає навчання педагогів за програмами Нової української школи, а саме педагоги, які працюють в початкових класах та педагоги, які працюють в умовах нового Державного стандарту базової та повної загальної середньої освіти. Програми відповідають вимогам законів України «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту» та Постанови КМУ від 21 серпня 2019 р. № 800 «Деякі питання підвищення кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників». Програми розраховані відповідно на 40 та 30 навчальних годин. Навчання відбуватиметься за очно-дистанційною формою: засобами ZOOM та Google Meet. Графік вебінарів буде узгоджуватися тренером разом із слухачами під час першого настановного заняття. Посилання на настановні заняття будуть надіслані на електронні пошти зареєстрованих слухачів.
Будь ласка, уважно перевіряйте правильність написання адрес електронної пошти. Через помилки у адресі, ви не отримаєте листа із підтвердженням та посиланням на онлайн-навчання.
Реєстрація на навчання педагогічних працівників, які працюють в початкових класах (учителі 1-4 класів)
Реєстрація педагогічних працівників, які працюють в умовах нового Державного стандарту базової та повної загальної середньої освіти (учителі 5-9 класів)
Реєстрація завершується 25.10.2021 р. До 5.11.2021 р. всі зареєстровані педагоги отримають інформацію та посилання на онлайн-навчання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*