Конкурс «Кращий гендерночутливий STEM-урок»

Всеукраїнський Конкурс «Кращий гендерночутливий STEM-урок» – це інноваційний підхід до впровадження нових методів викладання STEM-уроків.
Конкурс організовується і проводиться у рамках проєкту «Трамплін до рівності», що реалізується UNFPA, Фондом ООН у галузі народонаселення в Україні за фінансової підтримки Швеції, CSR Ukraine, експертної організації Центр «Розвиток КСВ», за ініціативи «Дівчата STEM» та за підтримки ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти».
Мета конкурсу – популяризувати ідеї STEM-освіти через розробку інтегрованих уроків/заходів та заохочення вчительської спільноти застосовувати STEM-технології під час освітнього процесу.
Конкурс проводиться на добровільних засадах, є відкритим і безкоштовним для педагогічних працівників/ць закладів освіти України всіх форм власності.
Детальну інформацію можна отримати за посиланням: https://stem-lesson.info; контактна особа: Юлія Шкуліпа (+380930922481, stem@csr-ukraine.org).
Лист Інституту модернізації змісту освіти від 28.09.2021 № 22.1/10-2254 «Про проведення конкурсу «Кращий гендерночутливий STEM-урок»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*