Визначено переможців ІІІ етапу ХХ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості

8 лютого 2021 року закінчився ІІІ етап ХХ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості «Об’єднаймося ж, брати мої!». До розгляду приймали роботи на тему: «Торуй свій шлях – той, що твоїм назвався, той, що обрав тебе навіки вік» (В. Стус) у номінаціях «Література» та «Історія України і державотворення».
На Конкурс було подано 61 роботу:
у номінації «Історія України і державотворення» – 12 робіт, «Література» – 49.

Журі ІІІ етапу ХX Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості під гаслом «Об’єднаймося ж, брати мої!» під час оцінювання учнівських робіт керувалися такими критеріями: проблемність, актуальність та новизна теми; оригінальність постановки проблеми; наявність джерел та літератури з проблеми; стан наукової розробки теми; структурування роботи; уміння висловлювати думку, робити висновки й узагальнення; авторська позиція; здатність збирати, систематизувати й аналізувати джерела та літературу; оформлення довідково-бібліографічного матеріалу; грамотність поданого тексту, дотримання вимог правопису; візуалізація поданого тексту (оформлення роботи).

За результатами роботи журі та згідно із протоколом № 2 від 8 лютого 2021 року в номінації «Література» та в номінації «Історія України і державотворення» визначено переможців:

Номінація «Історія України і державотворення»

  1. Деніченко, 9 клас
  2. Павлівський, 10 клас
  3. Турган, 10 клас
  4. Пойденко, 10 клас
  5. Топорова, 9 клас
  6. Шастун, 10 клас

Номінація «Література»

  1. Спасітєлєва, 9 клас
  2. Волинець, 7 клас
  3. Шпакова, 7 клас
  4. Бачуріна, 7 клас
  5. Лещенко, 10 клас

Усім учасникам дякуємо за участь у Конкурсі й бажаємо здоров’я, творчого натхнення, підкорення нових вершин!
Наказ Департаменту освіти і науки від 18.05.2021 № 88 «Про підсумки ІІІ етапу ХХ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості у 2020/2021 навчальному році»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*