Пробне ЗНО-2021

Реєстрація для участі в пробному ЗНО-2021 розпочнеться 5 січня і триватиме до 19 січня включно. Залежно від регіону вартість пробного ЗНО коливатиметься в межах від 195 грн до 255 грн.
Кожен охочий зможе зареєструватися для участі в пробному ЗНО на сайті відповідного регіонального (Київського) центру оцінювання якості освіти.
«Через складну ситуацію з поширенням Сovid-19 у 2021 році кожний учасник / кожна учасниця зможе вибрати лише один предмет для проходження пробного ЗНО, а отже, кількість тестувань значно зменшиться», — зазначили в Українському центрі оцінювання якості освіти. Тож уже ухвалено рішення про те, що кожний учасник / кожна учасниця пробного ЗНО зможе завантажити тестові зошити з усіх навчальних предметів із переліку предметів ЗНО-2021 і пройти тестування вдома, після чого внести свої відповіді у форми на спеціальний сервіс для визначення результатів.
Крім того, Український центр оцінювання якості освіти та ГС «Освіторія» підготують офіційні відеокоментарі до завдань пробного ЗНО-2021: експерти Українського центру докладно проаналізують кожне завдання й порадять, як отримати найвищий бал на ЗНО.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*