Конкурс юних кулінарів для учнів 7-11-х класів і вчителів трудового навчання
15 грудня 2018 року відбувся конкурс «Кулінарний калейдоскоп», організований Київським вищим професійним училищем швейного та перукарського мистецтва. У конкурсі взяли участь 59 школярів — учнів 7-11-х класів закладів загальної середньої освіти м.Києва та кількох шкіл області.
Конкурс проводився в 2-х номінаціях: «Приготування піци» та «Приготування кейк-попсів».
Для учнів, вчителів та батьків викладачі училища провели майстер-класи з виготовлення зефіру, приготування рулетів та завиванців, з перукарського мистецтва та візажу, з виготовлення прикрас для одягу.
У кожній номінації журі визначило переможців та призерів, всіх учасників було відзначено спеціальними грамотами, дипломами, а також подарунками. Гран-прі конкурсу отримала учениця СЗШ №243 Подільського району Анна Кобернік; у командному заліку перемогла команда СЗШ №243 (7 учасників, учитель трудового навчання — І.Ю.Ходзицька).
Щиро вдячні керівництву, викладачам та студентам училища за організацію свята, а також учителям трудового навчання, учням шкіл №26, 69, 166, НВК «Ерудит» (Солом’янський р-н); №2, 10, 17, 19, 45, 124, 243 (Подільський р-н), №39, 264, 293, 306, 308 (Деснянський р-н); №62, 290, 329 «Логос» (Дарницький р-н); №133 (Печерський р-н); №214, 225 (Оболонський р-н).
Онлайн-голосування Конкурсу на сторінці училища в ФБ
Фотозвіт
Залишити відповідь