Семінар-практикум на тему «Квести на уроках трудового навчання. Частина І. Проведення квесту: методичні та організаційні аспекти»

30.10.2018 р. відбувся семінар-практикум для керівників РМО та учителів трудового навчання м. Києва на тему «Квести на уроках трудового навчання. Частина І. Проведення квесту: методичні та організаційні аспекти». Під час семінару відбувся майстер-клас по створенню навчальних квестів під гаслом «Граємося! Вчимося! Створюємо!», який провела Світлана Дмитренко, головний редактор видавництва «Шкільний світ», досвідчений квестер, автор розробок великої кількості квестів з різних навчальних предметів і не тільки…
Друга частина семінару-практикуму, яка відбудеться в грудні, передбачає представлення і проведення квестів, які будуть створені учителями.
На семінарі також була присутня Катерина Захленюк, новий редактор газети «Трудове навчання» видавництва «Шкільний світ», яка познайомилася з учителями міста Києва для подальшої співпраці.
Фотозвіт
Щира подяка адміністрації школи І—ІІІ ступенів №286 Голосіївського р-ну, методисту трудового навчання РУО Івановій Любові Іванівні і учителю-методисту трудового навчання Власовій Наталії Миколаївні, які створили належні й комфортні умови для творчої зустрічі вчителів.
Організатори семінару: Рак Людмила Миколаївна, Назаров Сергій Іванович — методисти НМЦ природничо-математичної освіти і технологій Інституту післядипломної педагогічної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*