Завершився IІ (міський) етап Всеукраїнського конкурсу рукописів навчальної літератури для позашкільних закладів системи освіти у 2018 році

Підбито підсумки IІ (міського) етапу Всеукраїнського конкурсу рукописів навчальної літератури для позашкільних закладів системи освіти у 2018 році.
До участі в конкурсі було подано 8 методичних матеріалів науково-технічного напряму, 3 – дослідно-експериментального, 1 – еколого-натуралістичного, 1 – соціально-реабілітаційного та 6 – художньо-естетичного напряму. 19 педагогічних працівників-учасників конкурсу у своїх розробках виявили високий професіоналізм, інноваційні підходи до організації освітнього процесу, оригінальність та творчість.
За рішенням експертної комісії IІ (міського) етапу Всеукраїнського конкурсу рукописів навчальної літератури для позашкільних закладів системи освіти у 2018 році дванадцять учасників визнано переможцями.
Щиро вітаємо наших колег з успіхом і зичимо їм наснаги та нових творчих звершень!
Наказ ДОНМС від 11.06.2018 №541 «Про підсумки IІ (міського) етапу Всеукраїнського конкурсу рукописів навчальної літератури для позашкільних навчальних закладів системи освіти у 2018 році»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*