Вcеукраїнська нарада тренерів з питань упровадження Державного стандарту початкової загальної освіти

15 березня 2018 року на базі Державного вищого навчального закладу «Університет менеджменту освіти» відбулася Всеукраїнська нарада тренерів з питань упровадження Державного стандарту початкової загальної освіти. Учасниками дійства стали тренери, які в липні 2017 року пройшли відповідну підготовку за програмою Всеукраїнського фонду «Крок за кроком».
З вітальним словом до учасників наради звернувся заступник міністра освіти і науки України Павло Кузьмович Хобзей. З результатами навчання вчителів початкової школи за очно-дистанційною формою ознайомили кандидат психологічних наук, начальник відділу стратегії розвитку освіти Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» МОН України Наталія Миколаївна Гончаренко та начальник відділу наукового і навчально-методичного забезпечення змісту дошкільної і початкової освіти у Новій українській школі Наталія Євгенівна Пархоменко.
У ході роботи учасники ознайомились із програмою організації і проведення підвищення кваліфікації для керівників, заступників директорів із навчально-виховної роботи загальноосвітніх закладів освіти. Програму представила Тамара Михайлівна Сорочан, професор кафедри філософії і освіти дорослих ЦІППО, доктор педагогічних наук, професор, заслужений працівник освіти України.
З кращими практиками та викликами підготовки вчителів за результатами першої навчальної сесії присутніх ознайомила Наталія Зіновіївна Софій, кандидат педагогічних наук, директор Всеукраїнського фонду «Крок за кроком». Юлія Михайлівна Найда, координатор проектів Всеукраїнського фонду «Крок за кроком», представила програми другої та третьої навчальних сесій для вчителів початкових класів.
По закінченні заходу учасники отримали сертифікати тренерів. Вітаємо всіх нас! Бажаємо успіхів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*