Відбулося нагородження переможців та учасників Конкурсу методичних розробок педагогічних працівників навчальних закладів м.Києва з формування культури гендеру в навчально-виховному середовищі

7 квітня 2017 року в Київському міському будинку вчителя (вул. Володимирська, 57) відбулося нагородження переможців та учасників Конкурсу методичних розробок педагогічних працівників навчальних закладів м.Києва з формування культури гендеру в навчально-виховному середовищі. Конкурс започатковано з метою створення збалансованого гендерного середовища для соціалізації сучасних школярів, формування високих морально-етичних якостей підростаючого покоління, підвищення гендерної культури та поширення кращого педагогічного досвіду щодо гендерної соціалізації.
Учасники подавали конспекти уроків, методичні розробки виховних заходів, колективних творчих справ, проектів, акцій тощо, увага приділялася актуальності гендерного компонента в навчально-виховному процесі; вмінню виділяти проблеми, які постали перед сучасною школою у контексті гендерного виховання (актуальність, оригінальність, новизна, технологічність, грамотність).
Журі Конкурсу здійснило оцінювання методичних матеріалів та визначило переможців, яких було нагороджено грамотами Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) та подарунками.
Вітаємо!!!
Фотогалерея

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*