Зустріч учителів хімії з авторами підручників для 9-го класу

На проведеній 28 березня 2017 року в ІППО Київського університету імені Бориса Грінченка дискусії-презентації вчителі хімії київських ЗНЗ познайомилися з авторами підручників для 9 класу, рекомендованих МОН України.
Доповідь автора підручника О.В.Григоровича, кандидата хімічних наук, старшого наукового співробітника відділу фізичної органічної хімії Науково-дослідного інституту хімії при Харківському національному університеті ім. В.Н.Каразіна, була присвячена формуванню ключових компетентностей на уроках хімії.
Автор підручника О.Г.Ярошенко, доктор педагогічних наук, професор, член-кореспондент НАПН України, Заслужений працівник освіти України, презентувала навчально-методичний комплект до підручника.
Учитель-методист, Заслужений учитель України Я.Ю.Коваль представила авторську реалізацію інтерактивного навчання в підручниках з хімії для 8-9 класів авторів С.В.Василенко та Я.Ю.Коваль.
О.В.Григорович. Формування ключових компетентностей на уроках хімії: презентація
Авторська реалізація інтерактивного навчання у підручниках з хімії для 8-9 класів авторів Василенко С.В., Коваль Я.Ю.: презентація
О.Г.Ярошенко. Хімія. 9 клас: презентація

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*