Тренінги GoCamp в ІППО КУ імені Бориса Грінченка

5 квітня 2017 року в ІППО Київського університету імені Бориса Грінченка стартували тренінги GoCamp. Так зветься новий формат дитячого табору, робочою мовою якого є іноземна: англійська, німецька, французька або іспанська. Учасники організованих в Інституті тренінгів – учителі загальноосвітніх навчальних закладів України, які спільно з іноземними волонтерами працюватимуть у таборах уже з травня.
Перед педагогами виступила Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич. У своєму виступі вона акцентувала увагу на формулі Нової української школи, наголосивши, що в 2020 році для успішного працевлаштування сучасній людині будуть потрібні такі навички: вирішувати складні завдання; формулювати судження і приймати рішення; критичне мислення; креативність; управління людьми; навички координації та взаємодії; застосування емоційного інтелекту, уміння вести переговори; когнітивна гнучкість.
Спеціальна програма навчання в таборах GoCamp розроблена спільно з U.S. Embassy Kyiv Ukraine та British Council Ukraine за новітніми методиками. Місія GoCamp – виховати всебічно розвинене та освічене покоління свідомих громадян України, здатних до навчання впродовж життя і готових до викликів 21-го століття; надихати молодь вільно володіти іноземними мовами та бути відкритими до інших культур і досвідів.
GoCamp – одна зі сходинок до інноваційної освіти, що так необхідна дітям у 21 столітті. Ми впевнені, що програма сприятиме вихованню нового покоління українців – покоління лідерів та професіоналів.
Що таке GoCamp
Англійська крізь призму поколінь: як володіння мовами сприяє впливу українців у світі
Проекти GoCamp

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*