Підбито підсумки проекту «Вчителі англійської мови – агенти змін у місті Києві»

16 березня 2017 року на базі Інституту післядипломної педагогічної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка відбувся міський семінар «Підсумки проведення проекту «Вчителі англійської мови – агенти змін» у місті Києві». Йшлося про реалізацію програми «Вчителі англійської мови – агенти змін», у ході виконання якої було організовано каскадне навчання вчителів київських ЗНЗ тренерами, що пройшли тренінги від Британської Ради в Україні.
Участь у каскадних тренінгах брали 50 учителів англійської мови ЗНЗ столиці. Учасники тренінгів дізналися про інноваційні методи навчання англійської мови, склали план навчальних дій, освоїли інноваційні форми роботи з учнями, відкрили нові шляхи для безперервного професійної розвитку, знайшли однодумців. Сорок годин інтенсивних, інтерактивних тренінгів, які проводились англійською мовою у канікулярні дні, допомогли вчителям визначити шляхи професійного самовдосконалення.
Навчання відбулося за підтримки громадської організації GoGlobal та Міністерства освіти і науки України на виконання Указу Президента України №641/2015 «Про оголошення 2016 року Роком англійської мови в Україні».
Успішно звітувавшись про роботу, виконану впродовж року, тренери отримали грамоти Департаменту освіти і науки, а також відповідні свідоцтва Інституту післядипломної педагогічної освіти.
Програма курсу Агенти Змін: Хвиля-2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*