Проект «Міксіке в Україні» запрошує навчальні заклади до змагань з усного рахунку

Упродовж 2014-2016 рр. у навчальних закладах України успішно реалізується міжнародний освітній проект «Міксіке в Україні», організований за підтримки Міністерства закордонних справ Естонії та Міністерства освіти і науки України.

На виконання листа МОН України від 05.10.2016 № 2/2-14-2040-16 «Про продовження реалізації міжнародного освітнього проекту «Міксіке» в Україні» у 2016/2017 н.р. в місті Києві триває його реалізація.

Проект безкоштовний і кожен навчальний заклад може до нього приєднатись у будь-який час. З 13 жовтня розпочато змагання з Прагліміне (усного рахунку) для дітей та дорослих. Змагання відбудуться в три етапи, у кожному з яких зараховуються два кращих результати. Всі учасники по завершенню змагань отримають сертифікати, а кращі з кращих — призи. Переможці будуть запрошені до участі в регіональному, а потім всеукраїнському та міжнародному фіналах. Навчальні заклади ( вчителі і учні) можуть долучатись також до міжнародного співробітництва. Вчителі мають можливість створювати власні онлайн-вікторини, тести, інтерактивні вправи на платформі проекту та проводити моніторинг успішності навчальних досягнень учнів, попередньо зареєструвавшись на платформі.

Усі учасники змагань та навчальні заклади отримають сертифікати участі в міжнародному освітньому проекті «Міксіке в Україні».

Інформацію можна отримати на сайті проекту miksike.net.ua

Координатор проекту в м. Київ – Воротникова Ірина Павлівна, i.vorotnykova@kubg.edu.ua, (044) 294-21-39

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*