Семінар для вчителів географії, що викладають курс «Соціальна та економічна географія України, світу»

12 квітня 2016 року в ІППО КУ імені Бориса Грінченка відбувся семінар на тему «Практичне спрямування вивчення соціальної та економічної географії України, світу». Було розглянуто найбільш актуальні теми з економічної та соціальної географії України та світу. Вирішенню основних проблем у викладанні економічної та соціальної географії був присвячений виступ методиста НМЦ природничо-математичної освіти та технологій Н.І.Чанцевої.
Упродовж квітня та травня проект “10  min. school” проводить благодійну акцію, суть якої – надання  безкоштовного доступу до відеоуроків найкращих учителів України з таких предметів, як українська мова та література, географія, хімія, фізика, історії, біологія, алгебра та геометрія. Адреса ресурсу – http://www.10minschool.net.
Увагу учасників семінару було акцентовано на можливості використання розміщених на цьому веб-ресурсі  уроків  географії для учнів 10 класів. До речі, переглянути такі уроки десятикласники зможуть самостійно.
Про особливості вивчення теми «Машинобудування України, світу  на сучасному етапі» йшлося у виступі Г.І. Карпюк. Майстер-клас «Методика вивчення теми «Природні ресурси світу» на уроках географії в  10 класі» провела О.І.Волошина, вчитель-методист Слов’янської гімназії м.Києва.
Чанцева Н.І..Машинобудування світу. Презентація
Волошина О.І. Природні ресурси світу. Матеріали майстер класу
Фотогалерея

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*